Társ a küzdelemben-Avemar

Társ a küzdelemben-Avemar

Mi az Avemar?

2021. november 05. - Avemar_Társ a küzdelemben

Az Avemar fermentált búzacsíra kivonatot tartalmazó készítmény daganatos betegek részére, az onkológiai kezelések kiegészítésére. Napi fogyasztása a rákdiagnózis első pillanatától javasolt. Tabletta és több féle italpor formában készítjük. Magyar találmány, amely 1998 óta világszerte kapható.

Recept nélkül megvásárolható a patikákban,  weboldalunkon és budapesti márkaboltunkban is. Az Avemar gyártása gyógyszergyári körülmények között, szigorú minőségbiztosítási protokoll betartásával történik Magyarországon.

Feltalálója Dr. Hidvégi Máté, aki a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert kutatásai alapján alkotta meg forradalmi készítményét 1998-ban. Az Avemart azóta a világ számos országában folyamatosan alkalmazzák daganatos betegek kiegészítő terápiájában. Dr. Hidvégi a rákkutatásban szerzett érdemeiért Köztársasági Elnöki aranyéremben részesült.

A bejegyzés trackback címe:

https://avemar.blog.hu/api/trackback/id/tr3716746694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása